PARTICIPA: Tots hi som convidats! Pares i mares, professorat, alumnes... Feu les vostres aportacions i comentaris a les entrades ja realitzades.
Si ens voleu fer arribar dubtes, preguntes o us animeu a publicar una nova entrada poseu-vos en contacte a través de:


dimarts, 3 de novembre del 2015

SORTIDES PER TREBALLAR L´EDUCACIÓ EMOCIONAL



 Aquest curs ens toca passar a tots els alumnes d´E. Infantil i Primària per la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera. Aquest primer trimestre ho han fet tots els grups de Primària. 












Cada dos anys programem aquestes sortides que tenen com a objectiu treballar l´Educació Emocional.





En aquesta granja-escola al peu del Montseny ja fa uns anys que en totes les seves activitats i tallers apliquen el “MÈTODE LA GRANJA” que treballa totes les competències emocionals amb les eines del coaching, el feed-back i l´alt rendiment.



Desvetllen en els nens i nenes l´interés i la motivació, els acompanyen a reconèixer les seves emocions i els entrenen en les seves habilitats personals i socials, amb l´objectiu d´aconseguir nens i nenes emocionalment més intel.ligents i feliços.





Aquest curs els nens i nenes de primer i segon han fet un seguit d´activitats per entrenar la valentía i vencer les seves pors. Els nois i noies del cicle mitjà i superior han practicat les habilitats socials i la cohesió grupal.
 




 Podeu veure totes les imatges de la sortida a la WEB de l´escola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada